sakamdaznam.org.mk - Contact form
Насловна arrow Контакт

Контакт

Име:
Email:
Порака:
Возраст:
сакам да знам
Поставувајте ги вашите прашања во горното поле
Адреса: Коле Неделковски 50-1/24 * Скопје * Македонија *
Телефон: +389 (2) 3290395 *
Факс:     +389 (2) 3290395 *
Сакам да знам е активност на ХЕРА и ИППФ