sakamdaznam.org.mk - Насловна
Насловна

ХИВ/СИДА кампања со град Скопје
Written by drasko   
Monday, 24 March 2008

 

 

Active Image

 

 

 

 Во периодот од средината на јануари до средината април се спроведува проект – кампања за ХИВ/СИДА. Оваа кампања е финасиски поддржана од Град Скопје.  Во склоп на кампањата ќе бидат вклучени повеќе активности...

 

 
Last Updated ( Wednesday, 15 April 2009 )
Read more...
 
Семинар Битола
Written by drasko   
Thursday, 20 March 2008
Битола
 
Сакам да знам Шуто Оризари
Written by drasko   
Thursday, 20 March 2008

Втор центар за сексуално и репродуктивно здравје

 Sample Image

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 5 - 7 of 7

Главно мени
Насловна
Клиники
Вести
Активности
Форум
Печатени материјали
Чести прашања
Кондоми
Други извори на вести
Барај
Линкови
Анкети
најава/login
Архива
Контакт
blogroll
Sr4All
ХЕРА
15 and Counting
Y-Peer
YSAFE
IPPF
ХИВ СИДА Инфо
ЕГАЛ
Подржано од
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Најава

Lost Password?
No account yet? Register
Анкета
Јавната кампања за забрана на абртусот во Македонија е